Integritetspolicy

Vad kul att du är intresserad av Pages24! Därför uppmuntrar vi starkt att du noggrant läser denna integritetspolicyn innan du använder denna webbplats. Den anger vilken information vi samlar in och vad vi gör för att skydda dina personuppgifter.

Integritetspolicyn kan då och då ändras, så titta igenom den på nytt med jämna mellanrum.
För riktighet, fullständighet eller aktualitet av innehållet, kan vi inte ta ansvar. Ibland länkar vi till externa webbplatser som vi inte har någon kontroll över. Trots noggrann kontroll kan vi därför inte ta ansvar för innehållet på dessa sidor. Respektive organisation eller operatör av sidorna är alltid ansvarig för innehållet.

Genom att besöka och använda Pages24 godkänner du – utan begränsning eller förbehåll – följande villkor.


1. Grundläggande principer
För oss på Pages24 är det väldigt viktigt att respektera och skydda dina personliga informationer och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Så att du kan bättre förstå hur vi behandlar informationer om dig kan du läsa våra grundläggande principer för behandling av personuppgifter här:


2. Registreringsinformation (företagsanvändare)
Registreringsinformationer är informationerna du skickar oss när du registrerar dig på Pages24. Registreringen kräver en del uppgifter. Vilka uppgifter det omfattar, ser du i de olika formulärna.
Pages24 kommer inte att dela din personliga information med andra – bara om lagen kräver det eller för att skydda våra egna intressen. Vi påpekar dock att informationer du aktivt skickar in för att publiceras på din företagsprofil är tillgänglig för allmänheten.
Genom att registrera förklarar du ditt uttryckliga samtycke till behandlingen av informationer du har skickat. Samtycket kan återkallas när som helst.


3. Användning och utlämnande av personuppgifter
Personuppgifter som avses i den tyska federala dataskyddslagen (Bundesdatenschutzgesetz, BDSG) är enskilda detaljer om personliga och sakliga omständigheter om en identifierad eller identifierbar fysisk person som inkluderar t.ex. namn, adress, födelsedatum, e-postadress och telefonnummer. Alla dessa uppgifter omfattas av ett särskilt skydd som vi säkerställer med tekniska och organisatoriska åtgärder enligt BDSG.

Personuppgifter samlas in av oss endast om detta är tillåtet enligt lag, eller om du har gett ditt samtycke. För att använda särskilda online-tjänster som vi erbjuder på vår webbplats, t.ex. kontakt via e-post eller formulär, krävs personuppgifter eller affärsrelaterade uppgifter (e-postadresser, namn, adresser, etc.). Informationen du skickar till oss, ger du frivilligt till oss.

Överföring av uppgifter händer på frivillig basis. Genom att skicka information ger du ditt samtycke till att dina data kommer att samlas in, bearbetas, hanteras och används för att vi ska kunna kontakta dig och för att skydda våra egna legitima intressen. Datasamling, bearbetning eller annan användning eller utlämnande till andra händer inte. Ditt medgivande kan återkallas av dig när som helst.


4. Google Analytics och småkakor (cookies)
Denna webbplats använder Google Analytics, en webbtjänst för analys av Google Inc. (”Google”). Om du vill veta mer om Google Analytics kan du få mer information här: www.google.com/analytics. Google Analytics använder småkakor, så kallade ”cookies”, som är textfiler som lagras på din dator och möjliggör en analys av din användning av webbplatsen.
Informationer om din användning av denna webbplats som genereras av cookies överförs vanligtvis till en Google-server i USA och sparas där. I fall av aktivering av IP-anonymisering på denna webbplats, förkortas din IP-adress av Google inom medlemsstaterna i den Europeiska unionen eller i andra stater som är parter i avtalet i det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. På uppdrag av operatören av denna webbplats kommer Google att använda denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbplatsen och tillhandahålla annan tjänstrelaterad information om webbplatsanvändning och internetanvändning till webbplatsoperatörer. IP-adressen som förmedlas av din webbläsare inom ramen för Google Analytics kopplas inte med annan data som Google innehar.
Du kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar i din webbläsare. Vi påpekar dock att du eventuellt kommer att inte kunna använda alla funktioner på Pages24 i full utsträckning då.


5. Loggfiler
Liksom många andra webbplatser, använder Pages24 loggfiler. Informationen i loggfilerna inkluderar internet protocol (IP) adresser, typ av webbläsare, internet leverantör (ISP), datum/tid stämpel, hänvisning/sidor exit, och antalet klick för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörlighet runt på webbplatsen, samt samla in demografisk information. IP-adresser och liknande uppgifter är ej kopplade till information som är personligt identifierbar.


6. Kontroll av IP-adresser
Pages24 har rätt att kontrollera loggfilerna via den senast kända IP-adressen när användaren på grund av vissa omständigheter misstänks för att använda Pages24:s webbplatsen och / eller de Pages24-tjänsterna olagligt. Detta skyddar användaren, säkerheten för användar- och medlemsuppgifter och Pages24:s webbplatsens och tjänsternas säkerhet.


7. Social Plugins

Facebook
Vår webbplats använder Social Plugins (”plugins”) som tillhandahålls av det sociala nätverket facebook.com, som drivs av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebook-plugin känner du igen genom Facebook logotypen eller ”Gilla”-knappen på vår sida. Här hittar du en översikt över Facebook-plugins: www.developers.facebook.com/docs/plugins. När du besöker våra sidor, etableras en direkt anslutning mellan din webbläsare och Facebook-servern via denna plugin. Facebook får därmed informationen att du har besökt vår hemsida med din IP-adress. Om du klickar på Facebook ”Gilla”-knappen när du är inloggad på ditt Facebook-konto, kan du koppla ihop innehållet på våra sidor med din Facebook-profil. Därmed kan Facebook korrelera ditt besök på vår webbplats med ditt användarkonto. Vi påpekar att vi som leverantörer av webbplatser inte får någon information om innehållet i överförd data eller användningen av dem av Facebook. För mer information, se integritetspolicyn för Facebook under www.facebook.com/policy.php. Om du inte vill att Facebook ska kunna korrelera ditt besök på våra sidor med ditt Facebook-användarkonto bör du logga ut från ditt Facebook-användarkonto innan.

Google+
Google+ är en tjänst som tillhör Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Med hjälp av Google ”+1-knappen” kan du publicera information över hela världen. Via Google ”+1”-knappen får du och andra användare personaliserat innehåll från Google och våra samarbetspartners. Google sparar både informationen att du har gett ett innehåll ”+1” och information om den sida som du hade öppen när du klickade på ”+1” . Din ”+1” kan visas som meddelande tillsammans med ditt profilnamn och din profilbild i Google-tjänster som t.ex. i sökresultaten eller i din Google-profil, eller på andra ställen på hemsidan och i annonser på internet. Google sparar information om dina ”+1”-aktiviteter för att förbättra Googles tjänster för dig och andra. För att kunna använda Google ”+1”-knappen behöver du en globalt synlig, offentlig profil i Google, som åtminstone måste innehålla ett valt namnet för profilen. Detta namn används i alla Google-tjänsterna. I vissa fall kan detta namn också ersätta ett annat namn som du har använt när du har delat innehåll via ditt Google-konto. Identiteten i din profil på Google kan visas för användare som känner till din e-postadress eller annan identifierande information om dig. Användning av informationer som samlas in: Förutom de ovan nämnda användningarna, används de uppgifter du lämnar i enlighet med Googles gällande integritetspolicy. Google kan möjligtvis offentliggöra samlad statistik om användares ”+1”-aktiviteter eller vidarebefordrar dessa till användare och partner som t.ex. förläggare, annonsörer eller länkade webbplatser.

Twitter
Funktioner som tillhör tjänsten Twitter finns integrerade på vår hemsida. Dessa funktioner erbjuds av Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Genom att använda Twitter och funktionen ”Re-tweet” kan du koppla webbsidor som du besöker till ditt Twitter-konto och offentliggöra dem för andra användare. Dessa data skickas även till Twitter. Vi påpekar att vi som leverantörer av webbplatser inte får någon information om innehållet i överförd data eller användningen av dem av Twitter. För mer information, se integritetspolicy för Twitter under www.twitter.com/privacy. Dina sekretessinställningar på Twitter, kan du ändra i kontoinställningarna under: www.twitter.com/account/settings.

Shareaholic

Vår webbplats använder Shareaholic-plugins (”plugins”) som tillhandahålls av shareaholic.com, som drivs av Shareaholic Inc., Dogpatch Labs 1, Cambridge Center, Suite 600, Cambridge, MA 02142.
När du besöker våra sidor, etableras en direkt anslutning mellan din webbläsare och Shareaholic-servern via denna plugin (cookies). Shareaholic får därmed information om att du har besökt vår hemsida med din IP-adress. Vi påpekar att vi som leverantörer av webbplatser inte får någon information om innehållet i överförd data eller användningen av dem av Shareaholic. För mer information vänligen se sekretesspolicyn för Shareaholic på www.shareaholic.com/privacy.
Med att använda Shareaholic-plugins accepterar du databehandlingen av Shareaholic Inc. i hänsyn till uppgifterna på www.shareaholic.com/privacy. Du kan avstå från databehandlingen när som helst genom att använda opt-out cookies. Mer information om opt-out cookies hittar du här:www.shareaholic.com/privacy/choices.


8. Ändringar
Eventuella framtida ändringar av vår integritetspolicy kommer att publiceras på den här sidan. Se vår integritetspolicy regelbundet för eventuella uppdateringar eller ändringar.


9. Tillgänglighet av integritetspolicy
På Pages24.se kan du läsa och skriva ut denna integritetspolicy när som helst.


10. Säkerhetsanvisning
Pages24 använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda din information mot oavsiktlig eller avsiktlig manipulation, förlust, förstörelse eller åtkomst av obehöriga. Våra säkerhetsåtgärder förbättras kontinuerligt i takt med den tekniska utvecklingen.
Observera dock att det är inte möjligt att garantera datasäkerhet helt och hållet när du kommunicerar via internet, särskilt via e-post. Vi åtar oss att skydda dina lagrade personuppgifter, men vi kan inte ta fullständigt ansvar för deras säkerhet. Din överföring av data till Pages24 händer därför på egen risk. Därför rekommenderar vi att skicka konfidentiell information via vanlig post.

Vår adress:

Marktplatz Mittelstand GmbH & Co. KG
Pretzfelder Straße 7-11
D-90425 Nürnberg
Tyskland


11. Dina rättigheter / Information / Kontakt
Självklart har du rätt till gratis information om dina lagrade data. Om du har frågor, synpunkter eller önskemål beträffande vår integritetspolicy kan du kontakta oss på info@pages24.se. Detsamma gäller om du vill ha tillgång till någon information som vi har samlat in om dig via webbplatsen eller om du vill att informationen ska rättas, spärras eller tas bort.

 

Senast uppdaterad: April 28, 2016

Följ oss på sociala medier

Alla rättigheter reserverade © Marktplatz Mittelstand GmbH & Co. KG 1996-2015